Çok isteksiz

• Konbuyu başlatan Cansuyumbensuyum
  • Başlangıç tarihi
C

Cansuyumbensuyum

Guest
Merhaba arkadaşlar, kızım bu sene Lgs sınavına girecek ders çalışmaya pek isteksiz.Düzenli çalışmıyor.Bugün 50 soru çözdüyse 3,4 gün çalismiyor.Kendi haline bîrakıyorum bakalım aklına gelecek mi diye.Asla aklına gelmiyor yada aklına geliyor işine gelmiyor.Baskı yapmak istemiyorum.Ama ondaki o gayreti görmekte istiyorum Nitelik okul kazanamazsa en çokta kendisi üzulecek ve bende onun üzüntüsune üzlüleceğim.Okul sınav notları gayet iyi.Obp puan 97. Nitelikli okul kazanamazsa obp...

Devamı...

I

iqolahefepep

Guest
If you're looking to purchase high-quality medication, consider order doxycycline online . This choice offers a budget-friendly solution without compromising on quality.

Keep allergies at bay with <a href="Buy Vidalista Online: Affordable Generic Vidalista in Canada Without Prescription">best price for vidalista 10 mg</a> , available now. Discover respite against seasonal allergies promptly.

Are you exploring options to procure Buy Tadalafil Online in Canada - Affordable Generic Options Available ? Look no further! Our online pharmacy provides an efficient way to secure your medication from the comfort of your home.