B
brcubrcu0101
Guest
Arkadaşlar merhaba .
Çalıştığım için kendim evde domates konservesi yapamadım bu kış . Yapan birileeine yaptırdım para ile satın aldım yani.
Şimdi geçenlerde bir haber okudum konserveler doğru yapılmazsa zehirlenmeye yol açar çok tehlikeli diye🥹
Şimdi kendimde yapmadığım için bir tedirgin oldum.
Bozulduğunu vs nasıl anlayabilirim? Kapağı açınca kokusunda vs anlaşılır değil mi? Yani bariz şekilde belli olurdu herhalde di mi akşam akşam aklıma düştü🥹
Çalıştığım için kendim evde domates konservesi yapamadım bu kış . Yapan birileeine yaptırdım para ile satın aldım yani.
Şimdi geçenlerde bir haber okudum konserveler doğru yapılmazsa zehirlenmeye yol açar çok tehlikeli diye🥹
Şimdi kendimde yapmadığım için bir tedirgin oldum.
Bozulduğunu vs nasıl anlayabilirim? Kapağı açınca kokusunda vs anlaşılır değil mi? Yani bariz şekilde belli olurdu herhalde di mi akşam akşam aklıma düştü🥹