Dünyada bir ilk! Cilt kanseri için çığır açacak tedavi yöntemi onaylandı: Hasta başı 515 bin dolar

K

Kali

Guest
Tüm dünyayı heyecanlandıran haber ABD'den geldi. Cilt kanseri için bu zaman kadar atılmamış derecede önemli bir adım atıldı. Üstelik bu adım tarihe de geçebilir. Klinik bir araştırmaya göre TIL yöntemi tedavisi, tedavi seçeneği tükenen hastalarda başarılı sonuç gösterdi. Tedavinin uygulandığı hastalardan neredeyse üçte birinde tümörler küçüldü. İşte detaylar...
Dünyada bir ilk! Cilt kanseri için çığır açacak tedavi yöntemi onaylandı: Hasta başı 515 bin dolar

D

DanielBut

Guest
Bu konuda düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. Tesettürlü olup da açılan kişilerin yaşadığı zorlukları ve deneyimleri merak ediyorum. Tesettürün kişisel bir tercih olduğunu biliyorum ancak açılan kişilerin bu kararı alırken ne tür zorluklarla karşılaştıklarını ve nasıl bir süreçten geçtiklerini merak ediyorum. Açılan kişilerin çevresinde nasıl tepkilerle karşılaştığını ve bu durumun onların hayatını nasıl etkilediğini anlamak istiyorum. Sizin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir? Tesettürlü olup da açılan birinin yaşadığı deneyimler hakkında ne düşünüyorsunuz?