X
xxincir
Guest
Merabalar
Çok sık yaptığım ve çok sevdiğim bir çorba ile yarışmaya katıldım Erzurum yöresel çorbası olan aşotu çorbası tarifi
Malzemeler 1 yumurta 3 su bardağı kadar yoğurt bir bardak aşurelik buğday bir kaşık un tuz ve bir kuru soğan
Önce buğdaylarımızı haşlayalım iyice yumuşadıktan sonra yoğurdumuza bir kaşık un ve yumurtayı ekleyip mikserle iyice çırpalım daha sonra yoğurdum haşlanan buğdayların üzerine yavaşça dökelim ve kaynayana kadar sürekli...
Devamı...
Çok sık yaptığım ve çok sevdiğim bir çorba ile yarışmaya katıldım Erzurum yöresel çorbası olan aşotu çorbası tarifi
Malzemeler 1 yumurta 3 su bardağı kadar yoğurt bir bardak aşurelik buğday bir kaşık un tuz ve bir kuru soğan
Önce buğdaylarımızı haşlayalım iyice yumuşadıktan sonra yoğurdumuza bir kaşık un ve yumurtayı ekleyip mikserle iyice çırpalım daha sonra yoğurdum haşlanan buğdayların üzerine yavaşça dökelim ve kaynayana kadar sürekli...
Devamı...