Terapistim beni kendisiyle kıyasladı

• Konbuyu başlatan yengeckizi34
  • Başlangıç tarihi
Y

yengeckizi34

Guest
Merhaba daha önce terapi alan arkadaşların tecrübe ve yorumlarını merak ettiğim bir konu var. Doğum sonrası doğum travmam ve lohusalık döneminde atlatamadığım kafama taktığım durumlar oldu kayınvalidemle alakalı bu durumlar genelde. Sonrasında bebeğim 4 aylıkken uzman bir psikolog ile terapiye başladım. Bu süreçten tam verim almak ve atlatmak istediğim için kafama taktığım şeyleri en olumsuz yönleriyle ve kötü düşündüğüm taraflarıyla durumu anlattım. 10 seans falan gitmişimdir. Fakat şimdi...

Devamı...

R

reruwaj

Guest
Purchase the essential pharmaceuticals conveniently with vidalista , offering a seamless and secure shopping experience via the internet.

Maximize savings on your pharmacy needs by exploring the <a href="Where to Buy Generic Prednisone at the Best Price - Walmart Price Guide">prednisone</a> , your premier option for cost-effective solutions.

Questioning where to find relief for seasonal allergies? Look no further! Secnidazole - Online Doctor UK | Superdrug offer a solution for those suffering by sneezing, itching, and congestion. Purchase yours today for proven results.