E
Eslinna
Guest
Malzemeler
1 su bardağı nohut (haşlanmış )
Yarım su bardağı buğday (suda bekletilmiş haşlanmış )
1 su bardağı süzme yoğurt
6 su bardağı su
2 yemek kaşığı un
1 yumurta
Tuz
Üzeri için
2 yemek kaşığı tereyağı
Kuru nane
Yapılışı
Yoğurt, un ,yumurtayı tencereye alıp üzerine 1 bardak su ekleyelim. Topak kalmayana kadar çırpalım.
Daha sonra 5 bardak suyu ve buğdayı ekleyelim.
Ocakta kaynayana kadar karıştıralım.
Kaynadıktan sonra bir 5dk daha kaynatıp, nohutları ekleyelim.
15 dk...
Devamı...
1 su bardağı nohut (haşlanmış )
Yarım su bardağı buğday (suda bekletilmiş haşlanmış )
1 su bardağı süzme yoğurt
6 su bardağı su
2 yemek kaşığı un
1 yumurta
Tuz
Üzeri için
2 yemek kaşığı tereyağı
Kuru nane
Yapılışı
Yoğurt, un ,yumurtayı tencereye alıp üzerine 1 bardak su ekleyelim. Topak kalmayana kadar çırpalım.
Daha sonra 5 bardak suyu ve buğdayı ekleyelim.
Ocakta kaynayana kadar karıştıralım.
Kaynadıktan sonra bir 5dk daha kaynatıp, nohutları ekleyelim.
15 dk...
Devamı...