Cevizli Fincan Kadayıf - Birma Margarin Sponsorluğunda

  • Konbuyu başlatan yasminsay
  • Başlangıç tarihi
Y

yasminsay

Guest
Hayırlı Ramazanlar herkese ♥️

Malzemeler;
C14E45E4-5299-47B1-8D00-29257EB52732.jpeg





400 gr taze kadayıf

2 bardak çekilmiş ceviz

1 paket margarin ya da tereyağ



Şerbeti için
4 bardak toz şeker

4 bardak su

1 dilim limon


Hazırlanışı;

Kadayıflarımızı fincanın kenarlarını kaplayacak şekilde, içinde oyuk bırakarak fincana yerleştiriyoruz.
143687DC-B1C7-4B73-92FC-372A3B577E1A.jpeg


Ortasına 2 tatlı kaşığı ceviz koyup, kenarda kalan kadayıfları üstüne kapatıp pişireceğimiz tepsiye ters çevirerek alıyoruz.
A2811370-E976-46D0-88A9-80DC19875B52.jpeg
857B54F3-FC5D-491B-B4B4-6A617F6ABE53.jpeg
...

Devamı...
 
Üst